Den röda tråden

Som ni kanske vet så har jag och min man till sist fått ändorna ur vagnen och ska gå sta och skaffa nytt kök! Det är så många beslut – ska vi ha gasspis? Kanske en kombination av induktionshäll med en gasplatta bredvid så man kan woka på riktigt? Ska vi fullstor kyl och frys och inte bara en kombipelare? Så många frågor att reda ut! Men vi kommer att nå fram till slut.

Skönt är att vi alla fall är klara med det som jag tycker är det viktigaste – köksluckorna. Vi landade efter många om och men på Mälarkök – de hade köksluckor som passar just de två stilar vi vill blanda. Och de har också en väldig massa beslag – alltså handtag och knoppar att välja på – och det är det vi håller på med nu. Att försöka hitta den röda tråden i köket.

mälarkök

Om det blir som jag vill och hoppas så kommer alla handtag vara i koppar – det är så himla fint, känns lyxigt och gediget och det passar bra både till gräddvitt och svart. Både modernt och klassiskt på en och samma gång. Perfekt kombo!

Min man håller på att vänja sig vid tanken – han ville nog helst ha infasade handtag och inga knoppar alls. Men han håller med mig om att kopparhandtagen blir en bra koppling mellan de olika ”köksavdelningarna”. Vi kanske får singla slant. För mig som inredare är det sånt som gör hela skillnaden, att et finns en tanke bakom besluten. Och det känns verkligen i ett kök om man har tänkt efter innan man börjat jobba med att sätta upp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *